Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Evernow Auto Event (12 Event Mevcuttur) 2914460 Gün Lisanslı

[QUOTE = "LegendSro, bài đăng: 55106, thành viên: 3096"]
Nếu bạn có phiên bản hiện tại, bạn có thể gửi nó nếu ai đó có hơn 45 Sự kiện trong phiên bản hiện tại gửi cho tôi, tôi cũng sẽ chia sẻ nó.
Tôi đặt quảng cáo khi quảng cáo nói rằng các tệp thực thi đã mở đang nói về tiêu đề ở trên không được phát : Dnhờ người đã đánh cắp chủ đề đã quảng cáo: D

Ekli dosyayı görüntüle 8101

[Nội dung ẩn]
[/ TRÍCH DẪN]

Elinde Güncel sürüm olan varsa yollayabilir güncel sürümde 45+ Event mevcut elinde olan birisi bana gönderirse onuda paylaşırım iyi forumlar dilerim
çalınmaması için reklam koydum exeye reklam derken açıldığında yukardaki titleden bahsediyorum :D konuyu çalacak kişiye teşekkürler şimdiden reklamlar :D

[Gizli İçerik]

Elinde Güncel sürüm olan varsa yollayabilir güncel sürümde 45+ Event mevcut elinde olan birisi bana gönderirse onuda paylaşırım iyi forumlar dilerim
çalınmaması için reklam koydum exeye reklam derken açıldığında yukardaki titleden bahsediyorum :D konuyu çalacak kişiye teşekkürler şimdiden reklamlar :D

[Gizli İçerik]
@undefined,

[Gizli İçerik]

[Gizli İçerik]

Geri
Üst Alt