Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımEvernow Filter v28 Sınırsız Lisans [Achievements Özelliği Eklenmiştir]
Senin PC genel olarak virüslü ondan olabilir her bulduğun Vietnam sroyu indirip birşeyler aldığından. Dolayı onlardan exelere yayılmış olabilirler varsayılan exeleri lisans kodlarını silip anca kodları şifrelemişimdir themida veya vm protect ile öbür türlü zaten. Önceden koruma koyulmuş diye exeler virüs olarak algılıyor
Karışık Sevenlerden Değiliz ya onunda vardır bir yerde bir sorunu onu bulup düzeltsek 28 daha güncel sistemler sunuyor issas.exe sorunuda forumda bildirmiştim zaten nasıl düzeltileceği harici kullananlardan çoğu kişi cpu %100 sorunun guard ın bir hatası sanıyordu
ben karışım yaptım biraz notice ve uyarı noticeleri çalışmıyor onun harici renkli global farklı dll ile calısıyor pc limit job limit ip limit fonksiyonları sorunsuz şuan 200 + playerde gördüm sorun cıkarmadı pc limit