Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Evernow Filter v28 Sınırsız Lisans [Achievements Özelliği Eklenmiştir]

Sanırım bunu ollydbg üzerinde direkt call LoadLibraryA yazdığın zaman o fonksiyonun o anki adresini almış oluyor bu adresin değişmeme garantisi varmı :D başka pc de bunun çalışmama olayı yüksek :D hatta aynı pc dede çalışmayabilir 5 10 dk sonra. Bu adam bunu neden böyle yapmışki ? Kendisi bunun bir sorun olacağını bilmiyormuydu ? yada bilmediğimiz bir çözümümü var ?

Ben dll dosyaları çok iyi anlamıyorum
Bu dosyaları nasıl ekleyebilirim?
Gibi belirli programlarla girilmesi durumunda Ollydbg?
Veya oyun klasöründe?
Lütfen yardım et

Sanırım bunu ollydbg üzerinde direkt call LoadLibraryA yazdığın zaman o fonksiyonun o anki adresini almış oluyor bu adresin değişmeme garantisi varmı :D başka pc de bunun çalışmama olayı yüksek :D hatta aynı pc dede çalışmayabilir 5 10 dk sonra. Bu adam bunu neden böyle yapmışki ? Kendisi bunun bir sorun olacağını bilmiyormuydu ? yada bilmediğimiz bir çözümümü var ?
Şuradaki anlatıma göre eklenirse kalıcı olacağını düşünüyorum denemek lazım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@Dentrax

Geri
Üst Alt