Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Evernow Filter v28 Sınırsız Lisans [Achievements Özelliği Eklenmiştir]

Chardan çıkıp tekrar girmeye çalışıldığında c9 hatası veriyor. Sebebi nedir? Guardı kapatınca, normal porttan hesaba girince hiçbir problem yok. Aynı zamanda guard açıkken gm chara da girilmiyor
Sro_client eklenecek dll lerden sanirim o c9 olayî gm char olayida guardda ayar var gm char şu ipler girsin falan diye onlari hep off yap o sorun kalmaz şu dll leri enject olayini cözmek lazım

Sro_client eklenecek dll lerden sanirim o c9 olayî gm char olayida guardda ayar var gm char şu ipler girsin falan diye onlari hep off yap o sorun kalmaz şu dll leri enject olayini cözmek lazım
Hepsi off'da :/ Birde v25'de c9 hatası vermiyordu. Aynı dll'yi kullanıyor zaten
1593383159383.png

Database Olarak Ekteki db'yi kullanabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 8161
Ekli dosyayı görüntüle 8163

[Gizli İçerik]
Çıkıp girince geri girilmiyor hwid le alakalı sanırım bilgin varmı ? C9 Hatası veriyor guard komple kapa/aç yapınca düzeliyor.

Birde ben bi oyun buldum bu guard kullanan dll ve sro_client kapatmış sanırım bunları açabilirmisin ? yada birisi açıp koyabilirmi.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt