Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü F10 Hatası

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar F10 DA Sadece avatar bölümünden birşey alınca oyundan direk atıyor neden olabilir Silk adet fiyatı ekli sql düzenlemeside yapmıştım bu hata nerden kaynaklı olabilir fikri olan varmı ?

Ben senin yerinde olsam npc ile ilgili tüm tabloları temizlerdim cleanndb den çekerdim sonra kendi özel itemlerini vs ona aktarırsın

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hepsini sildim yeniden ekliyorum bklm olucakmi denemedigim sey kalmadi :) sadece avatar ve takımında yapıor dıgerlerı sorunsuz alıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorun çözüldü aynı avatarlardan npcdede varmış ondan çakışıyormuş gözden kaçırmışım teşekkürler yorum yapan arkadaşlara

Oyla 0
Geri
Üst Alt