Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü F10 Premium ve Stoneler Bölümlerinden Item Alma Sorunu

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
47.75₺
Herkese Merhaba!

F10 üzerinde exchange - avatar gibi bölümlerden bütün eşyaları satın alabiliyorum fakat premium ve stoneler bölümünden eşya alamıyorum.

Dipnot : Yeni item eklemedim. F10'da olan o itemları daha sonra tekrar ekleyip "SQL Düzenle" yaptım. Yine olmadı konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

O eşyaları önce RefPackageItem'den siliyorsun. Sonra VsroNpc programı ile database düzenle diyorsun. (refpackageitem'den silip düzenle dediğimizde diğer tablolardan da siliyor.)
Sonra herhangi bir eşyanın fiyatını değişip > kaydet.. sonra tekrar eski fiyatı verip kaydet diyorsun. Bunu yapınca çıktı alınabiliyor.. Sonra patch edip sıkıntılı eşyaları yeniden ekleyerek bi patch daha atıyorsun.
Deneyelim

Oyla 0
Bugüne kadar elime geçen db'lerin neredeyse tamamında şunu gördüm... Immo ve astral stone'lardan kopya olanlar var. GM_EVENT ve EVENT gibi.. Ayrıca ekleyeceğin stonelarda da common > CanSell kısmına da bi bakmanı öneririm.

RefPackageItem'de oto ID kapatıp silersin.. düzenledikten sonra vsronpc programı ID'leri düzenleyip kilitleyecektir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt