Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Fellow pets sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pawnlot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
1726952962096.png

Herkese kolay gelsin öncelikle benim sorunum yukarıda görüldüğü gibi fellow pet ekledim aşağıdaki linkten işlem basamaklarını tek tek yaptım sorun olmadı oyunuma patch attım lakin itemlerin kodlarını gm konsolundan yazınca gelmiyor bende kguardedge ile göndermek istedim sonuç yukarıdaki resim gibi aldığım vakit oyun direkt kapanıyor sorun nereden kaynaklı olabilir yardım edebilecek var mı?

Dosyaları bu konudan aldım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Onuda denedim hocam olmadı bir türlü bir yerde yanlışlık varda gözüm görmüyor artık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

dump dosyasının içinde şu yolu buldum server_dep\silkroad\textdata\worldmapguidedata.txt t xt bunun anlamı nedir?

dump vermiyor sro_client 1 kaç saniye sonra kapanıyor

@iMonarch müsaitsen anydeskten yardımcı olur musun senle yaptığımızdan beri sorun hala devam ediyor çalışan sunucu çalışmamaya başladı sro_client kapanıyor direkt kafayı sıyırdım artık :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt