Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Fellow Pets

Türk Lirası
0.00₺
Elinde tüm fellow petlerin db ve client girdileri olan varsa paylaşabilir 14 tane pet olması gerek sanırım.

Petlerin sorunsuz çalıştığı bir oyun elimde mevcut olması gerek... çok önceleri indirmiştim ama ayıklamak için zaman demeyelim de heves bulamadım. Ayıklarsam paylaşırım ya da istersen full client upload edebilirim sen ayıklarsın.
Ayrıca IronSro son client'ta olması gerek. 1.88 üzerinden yapılmış olanda.
ELimde bulunan oyunsa şu an yeniden açılmış.. InfinityGodRoad

ayıklamak çok uzun iş olur şuan yoğun olduğum için sorayım dedimde kimsede yoksa sağlık olsun ilgin ve alakan için sağol :)

Petlerin sorunsuz çalıştığı bir oyun elimde mevcut olması gerek... çok önceleri indirmiştim ama ayıklamak için zaman demeyelim de heves bulamadım. Ayıklarsam paylaşırım ya da istersen full client upload edebilirim sen ayıklarsın.
Ayrıca IronSro son client'ta olması gerek. 1.88 üzerinden yapılmış olanda.
ELimde bulunan oyunsa şu an yeniden açılmış.. InfinityGodRoad
Upload Edilmişse Client Veya Db Ben Söküp Alırım :)

Geri
Üst Alt