Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. gemiye geçmek için bütün mobları kesiyorum alt kısımda yazıda yazıyor moblar çıktı diye ama ana gemiye gittiğimde gemide moblar hiç çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim clean db den tabloları aldım tekrar denedim yine çıkmadı
Nest tablosunda MaxTotalCount sütunu var.. fazla çıkan unique'i bulun.. 10 tane çıkıyorsa 10 yazıyordur... 10 yazan yeri 1 yapın ve oyuna restart atın. Çözüldüyse konuyu çözüldü olarak değiştirirseniz sevinirim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
bu yorumunuz yanlış bu tabloları silip clean veya herhangi bir databaseden çektiginde sonradan spawn'a ekledigini moblarda gider karışılık meydana gelir .