Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü FGW'de (MOB) Envy Spawn Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
FGW'de Envy spawn oldu yazısından sonra bir bakıyorum Envy hiçbir yerde yok. Böyle bir sorunum var.
Envy Spawn sorunuyla ilgili queryleri denedim,
_RefHive
_RefTactics
_RefNest
kontrol ettim.
GameServer değiştirdim yine de çözemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha öncede konu açılmış:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Arkadaş nasıl çözdüğüyle ilgili bilgi vermediği için yeniden konu açmam gerekti.

Merhabalar,
FGW'de Envy spawn oldu yazısından sonra bir bakıyorum Envy hiçbir yerde yok. Böyle bir sorunum var.
Envy Spawn sorunuyla ilgili queryleri denedim,
_RefHive
_RefTactics
_RefNest
kontrol ettim.
GameServer değiştirdim yine de çözemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha öncede konu açılmış:

Arkadaş nasıl çözdüğüyle ilgili bilgi vermediği için yeniden konu açmam gerekti.
_RefTriggerActionParam tablosunda Value kısmı _RefNest'e bağlıdır. Daha önce _RefNest üzerinden bir işlem yapmış olabilir ve triggerları bozmuş olabilirsin. 32058 , 32063 ve 32068 bunlar 101-110'da spawn olan 1 Yıldız Envy dwNestID'leri. _RefTriggerActionParam tablosunda Value değerleri uyuşuyormu diye bakarmısın. Daha önce trigger tablolarında bir işlem yaptın mı ?
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
_RefTriggerActionParam tablosunda Value kısmı _RefNest'e bağlıdır. Daha önce _RefNest üzerinden bir işlem yapmış olabilir ve triggerları bozmuş olabilirsin. 32058 , 32063 ve 32068 bunlar 101-110'da spawn olan 1 Yıldız Envy dwNestID'leri. _RefTriggerActionParam tablosunda Value değerleri uyuşuyormu diye bakarmısın. Daha önce trigger tablolarında bir işlem yaptın mı ?
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
_RefTriggerActionParam'da söylediğin yerler birebir aynı en ufak farklılık yok.
Clean Db üstünden 60 cap'e uyarlayarak ilerledim.
Togui'de spawn olmuyor Ship'de denemedim, trigger ile işim olmadı.

Son düzenleme:
Oyla 0
Toguide spawn olan envynin dwnestidlerini kontrol ettin mi triggerdan ? _RefHive tablosundan worldid 63 mü bakarmısın

Oyla 0
Your way of sharing is very good but it would be useless since its shard is not clean, you have uniques, you have npcs, you would have to go cautiously for each spawn to eliminate it

Oyla 0
Sorun çözüldü,
'dan
Tab_RefNest
Tab_RefHive
Tab_RefTactics çekildi.

Yukardaki konu çekmenizde yardımcı olacaktır.
Bendede ayni sorun varda ek olarak ekledigim npc ler var.Onları kodugun kopyaladım.Tabloları çektim ekledım db ye de oynda olmayan biçok şeyin kodları var.Direk olarak envy satırını çekemezmiyim ordan ? Yada başka bi yolu varmı

Oyla 0
Geri
Üst Alt