Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Fortress War Uniqueleri Ekleme

öneli değil dostu ne demek istersen bendeki linkleri kullanm mesajında gören ilk onları indirir sorun yaşamasın daha sonra :)
Gerek yok hacım. Zaten çoğu kişi cdata20.000 ve 25.000 de değişiklik yapmamıştır. Yapsalar da alıp şak diye yapıştırmazlar diye düşünüyorum. :D

Kervan Slot ayarlarını yaparken o Txt leri kullanıyorlarya umarım yapan dediğin gibi hatırlar. Kervan can slot konusu elimde her şeyiyle hazır bütün petlere dair onu paylaşıcam bi ara kopyala yapıştır yapmaları yeticek yani :D

Olan şey scroll basınca uniquenin notice yazması değil miydi? Yani bu uniquelerin tablodan rarity değerini değiştirerek normale çevirsek, sorun düzelmez mi?
Tai-Sui scroll'la karıştırdın galiba. Arkadaşın paylaştığı sadece kale savaşı sırasında spawn edilen kale koruyucuları olarak geçen yaratıkların, unique'ye çevrilmesi. Bir nevi tai-sui formuna sokulması ki kale savaşı sırasında bildigim kadarı ile spawn edemiyorsun tai-sui'yi. Kastettiğim noktada bu kısımdı.

Kervan Slot ayarlarını yaparken o Txt leri kullanıyorlarya umarım yapan dediğin gibi hatırlar. Kervan can slot konusu elimde her şeyiyle hazır bütün petlere dair onu paylaşıcam bi ara kopyala yapıştır yapmaları yeticek yani :D
Allaah ben onu unuttum. :oops::eek: Ben de ayarlamıştım. Gitti desene. :D

:D aga beeeee
kıyamam sana ya :D :ADfadfad ha işte o yüzden dedim ya :D paylaşımı düzelt istersen komple değiştirin değil de bunları değiştirin diye :D
kervan için characterdata_5000 ve 25000 de işlem yapılıyor sana sadece 25000 lazım onu düzeltmen lazım geçmiş dosyalarında vardır belki gerçi kendi dosyalarını extract ederek yaplaştıysan sorun yaşamazsın sen :D

Geri
Üst Alt