Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Foruma açılmasını istediğiniz bölümler! Siz isteyin, biz yapalım?

Eğitim bölümü açılması iyi olur gibi bende yeni yeni başlıyorum gerekli yardımı arkaşlar sağolsunlar sağlıyorlar ama videolu-resimli bir eğitim bölümü güzel olabilir.

ha
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
MMORPG (Ana Kategori)
Alt Kategoriler
MMORPG Geliştirmeler(Database ServerFiles Ek Özelliklerle ilgili Geliştirmeler)

MMORPG Yardım ( Yaşadıkları Sorunlar hakkında yardım alabilecekleri bir kategori)
MMORPG Database ve Server Files Paylaşımları
MMORPG İstekleri ( İstek MMORPG Server Files, Database,Guard,Panel)

MMORPG Öğreticiler (Videolu veya Resimli Anlatımlar)

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu google düşme sevdasından vazgeçelim ve açalımmı sence şu kategorileri :D @risesun97 imzası aklıma geldi öneririm :D
36dM3O.png

Para için yapıyor olsam, maaşlı çalıştığım işimden çok bununla uğraşmazdım. Bu bir.

Ücretsiz guardı para verip yaptırmak yerine bir dakika uğraşmazdım yada biraz daha üzerine düşer parayla satardım.

Ücretsiz global başlık dağıtmazdım.

Para yatırıp bu işe forum daha aktif bir hale gelsin diye uğraşmazdım.

Sizde iki de bir şu yönetime tutulma huyundan vazgeçin. Yapılan her hareketi başka yerlere çekmeyin, birşey yapıyorsak bir bildiğimiz var ezbere iş yapmıyoruz.

Geri
Üst Alt