Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Free Panel

Türk Lirası
0.00₺
Bağış (sadece fiyatlar), Sunucu Ekibi, Sunucu Bilgileri
web sitesi özellikleri: Giriş (Çalışmasını sağlamak için Bazı Düzenlemeler İsteyin) - Kayıt Ol - pw Değiştir - Sıralaması (iş) - Sunucu Durumu - çevrimiçi oyuncuların miktarı - resmi sunucu zamanı (kahire süresi için kolayca düzenleyebilirsiniz

Download:

Virüstotal:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Not:Alıntıdır.

XbpE40.jpg

Sonunda sende geldin foruma tamamdır kanka tadından yenmez artık :D

Bağış (sadece fiyatlar), Sunucu Ekibi, Sunucu Bilgileri
web sitesi özellikleri: Giriş (Çalışmasını sağlamak için Bazı Düzenlemeler İsteyin) - Kayıt Ol - pw Değiştir - Sıralaması (iş) - Sunucu Durumu - çevrimiçi oyuncuların miktarı - resmi sunucu zamanı (kahire süresi için kolayca düzenleyebilirsiniz

Download:

Virüstotal:

Not:Alıntıdır.

XbpE40.jpg
Acık vs varmı birde admin paneli çalışıyormu

Bunu kullanacaginiza maligim 30tl lik clasic kullanin daha iyi
Panelin içeriğini kodlarını incelemeden nasıl bukadar emin konuşa biliyorsun anlamış değilim incelemeden ön yargılı davranıyorsun cok biliosan sen bi panel paylaş bakalım nekadar iyi inceleyelim toplu bi şekilde

Panelin içeriğini kodlarını incelemeden nasıl bukadar emin konuşa biliyorsun anlamış değilim incelemeden ön yargılı davranıyorsun cok biliosan sen bi panel paylaş bakalım nekadar iyi inceleyelim toplu bi şekilde
Barış senne biliyorsun da yorum yapabiliyorsun kimse kimseye bedava bisi vermez kurnaz ol olum

Barış senne biliyorsun da yorum yapabiliyorsun kimse kimseye bedava bisi vermez kurnaz ol olum
Unutma herkez cıkar değil ben bi cok kişiye verdim bişeyler karşılık istemeden ben inceledim panelde eksikler var ama öyle ağım şağım bi sıkıntusı yok herşey karşılık değildir unutma burda herkez arkadaş kardeş yardımcı olmak için varız burda diyer türlü form sitesinin amacı neki
☺️?

Unutma herkez cıkar değil ben bi cok kişiye verdim bişeyler karşılık istemeden ben inceledim panelde eksikler var ama öyle ağım şağım bi sıkıntusı yok herşey karşılık değildir unutma burda herkez arkadaş kardeş yardımcı olmak için varız burda diyer türlü form sitesinin amacı neki
☺?
Elbet başka panellerin kodlarını inceleyip a panelden beğendiğin kodu b panele ekleyip güzel birşey çıkar sanırım bakmanı öneririm

Geri
Üst Alt