Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Game Server Cert Ekranında Bekliyor

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,

Problem dün gece IIS ayarlarından siteler bölümünde bulunan 4 ayardan, benim yapmadığım 3 tanesini sildiğimde başladı. Game Server o saatten beri açtığımda öylece bekliyor. Hata vs hiçbir şey yok. IP'ler vs hepsini kontrol ettim, DEP'i kontrol ettim, herşey normal. IIS'de sildiğim şeyleri de hatırlamadığım için geri de ayarlayamadım. Sorunla ilgili kaynak arayışım da sonuçsuz kalınca, yardım istemek zorunda kaldım.

>>>>>>>
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
<<<<<<<<<<<<<

>>>>>>>
<<<<<<<<

>>>>>>>>>
<<<<<<<<

İsteyene Team ya da Anydesk verebilirim.

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. Öte yandan, şimdi o satırı kontrol ettim siz cevap attıktan sonra, hiçbir problem görünmüyor, çünkü alt ve üst satırlarda da aynı şeyler var.. O hata mesajının game server'ın açılmasını engellediğini düşünmüyorum ben şahsen. dediğim gibi IIS ile ilgili bir problem olduğunu düşünmekteyim. Çünkü orayı karıştırdıktan sonra bir daha düzeltemedim.

Oyla 0
Global Maneger'in görünütüsünüde paylaşabilirmisiniz ,Global Manager açılmaz ise diğer modüllerde açılmaz,1.yol olarak Agent serveri degistirip deneyin,Shard vs gs aynı sebepten kapanıyorsa DB de yanlış bir editten olabilir sıfır DB kurun ve deneyin.
Shard gs farklı sebeplerden aynı anda kapanıyorsa Shard iis ve wwwroot ayarından kapanabilir. GS ise belki DATA klasörünüzün içi boştur yada db de hatalı edit vardır.
Aynı zamanda ini'lerdeki ip ve sql id-pw 'leri doğru girin ve server.cfg'yi iyi kontrol edin. server cfg'deki iis port kısımlarına iyi bakın mesela.

Oyla 0
orda bekleyen gameserver deyil shard bekliyor shard içini açabiliyorsan sehard içinden görüntü ver buraya
local overlap job exception!! : cserverprocessoverlap
nedir bunun anlamı örtüşme yani ID çakışması gameserver shard içinde bunun açılmasını bekliyor
eger database yeni kurdun ise ve bu çakışmayı bulamayacaksan ugrasma
yok eğer sen bir yerleri açmaya calıstıysan mesla mercenary gibi altta verdiğim kodu okut bir dene açılmazsa sıkıntı ciddi başka db ile çalış
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
shardı @fahribey ' e gönderdim, kendisi inceliyo umarım bi sonuca ulaşırız, başka yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için henüz çözüme kavuşmadığını bildireyim, konu aktif.

Oyla 0
Geri
Üst Alt