Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO ÇözüldüShard manager ile game server cert olmuyor.
İyi akşamlar arkadaşlar. Denemek amacıyla VirtualBox ile hamachi ile birlikte serveri kurdum. Oyun açılıyor,sever check görünüyor ve shard manager ile gameserver bi türlü cert olmuyor. ayarları ilmek ilmek kontrol ettim.Yardımlarınızı bekliyorum.
server checkde kaldı galiba win10 ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum,piyasanın aksine işler bizde yoğun bu hikaye haftasonu karantinasına kaldı win7 x64 le formatlayıp pcyi öyle deneyeceğim.
server checkde kaldı galiba win10 ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum,piyasanın aksine işler bizde yoğun bu hikaye haftasonu karantinasına kaldı win7 x64 le formatlayıp pcyi öyle deneyeceğim.
Evet, öyle bir sorun var delirtiyor. Özellikle defender'ı kapatsan da saçma salak şekilde açılıyor, ne yaptıysam kapatamadım manyak gibi cpu kullanıyor.
O yüzden win7'ye döndüm.
Evet, öyle bir sorun var delirtiyor. Özellikle defender'ı kapatsan da saçma salak şekilde açılıyor, ne yaptıysam kapatamadım manyak gibi cpu kullanıyor.
O yüzden win7'ye döndüm.
O sorunu ben hala çözemedim dışlama yap dediler dışlamalara ekledik yine kafasına göre dosyalarımı siliyor.Güvenlik duvarından mı kaynaklı bilmiyorum ama bir ara arşivde ne var ne yok dosyaları parça parça silmiş her şeyi kullanılamaz yapmıştı.
O sorunu ben hala çözemedim dışlama yap dediler dışlamalara ekledik yine kafasına göre dosyalarımı siliyor.Güvenlik duvarından mı kaynaklı bilmiyorum ama bir ara arşivde ne var ne yok dosyaları parça parça silmiş her şeyi kullanılamaz yapmıştı.
Ben bir çok forum aradım onun için regedit'e girdi dahi yaptım ama hiç bir şekilde kapanmıyor.
Sağ alt'a uyarı geliyor kapalı falan diye, o uyarını sağa attığın an bile otomatik açılıyor, deli ediyor insanı.