Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Gameserver 10 sn sonra oyundan atıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0TT0MAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Kolay gelsin arkadaşlar oyunu sunucuya kurdum Online yaptım. Oyuna giriş yaptıktan 10 sn sonra atıyor ve gameServerde SQL Error State:42S02, Native Error Code: D0, ODBC Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid object name 'Panel.dbo._OnlineOffline'.

bu hatayı veriyor

panel prosedürlerini nasıl devre dışı birakicam bilmiyorum bu işlere yeni başladım. Herhangi Bi panel kurarsam sorun düzelir mi

Oyla 0
Oyla 0
hacı bize görüntü atanmı bi bakak hata neymiş neden kapanıyor şard gs gönder resmini

Oyla 0
Konu takibi için geriye dönüş bekliyoruz sorununuz çözüldü ise lütfen güncelleyiniz.

Oyla 0
Merhaba son durum hakkında konuya dönüş yaparmısın sorun çözüldü ise çözüldü olarak güncelliyelim

Oyla 0
Geri
Üst Alt