Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldügameserver acılmıyor 2 haftadır ugraşıyorum bi türlü acamadım serveri ilgilebilecek varmı
SR_GameServer.exe dosyasını kopyala adını SR_GlobalManager.exe olarak düzenle yeni kopyaladığnı exenin ve açılacak aslında açılır en altta start all Modules desen fakat sen tek tek tıkladığın için bulamıyor
SR_GameServer.exe dosyasını kopyala adını SR_GlobalManager.exe olarak düzenle yeni kopyaladığnı exenin ve açılacak aslında açılır en altta start all Modules desen fakat sen tek tek tıkladığın için bulamıyor
eger SR modules programından acmaya calısıyorsan o programda tus bozuk ordakı gameserver global managerolarak eklı oyuzden acmıyor program ole bır hata verıyor dırek ac klasorden acılır daha once denemıstım o SR modulesi
eger SR modules programından acmaya calısıyorsan o programda tus bozuk ordakı gameserver global managerolarak eklı oyuzden acmıyor program ole bır hata verıyor dırek ac klasorden acılır daha once denemıstım o SR modulesi
Windows 7 işletim sisteminde benim gözlemlediğim kadarıyla en sağlıklı çalışan files Eva sürümleri. Bu hatayla win7 kullanan birine kurulum yaptığımda karşılaşmıştım... Files jellbitz idi... ve files 'ı evaya çevirdiğimde sorunsuz açılmıştı.
Öte yandan sanal sunucumda win7 kurulu idi ve jellbitz çalışıyordu. Galiba sürümle alakalı.