Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GameServer AddLogItem Query Problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vynn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vynn

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, oyun içerisinde bir sorun fark ettim. NPC'den aldığım silahlar veya bazı pet'lerde şu hatayı alıyorum: "Gameserver'den çözüm nedir ve nasıl yapılır?" Bu konuda bilgi alabilir miyim?

1726266360926.png

Merhaba, oyun içerisinde bir sorun fark ettim. NPC'den aldığım silahlar veya bazı pet'lerde şu hatayı alıyorum: "Gameserver'den çözüm nedir ve nasıl yapılır?" Bu konuda bilgi alabilir miyim?

Ekli dosyayı görüntüle 19370
Merhaba,

Hatalara bakılırsa prosedür içerisinden veri türü hatası alıyorsun.Hataların çoğu yanlış veri türü yada convert işemi,boş değerler vs. olabilir.Önerim AddLogItem içerisinde bulunan kodları incelemen yönünde.

Oyla 0
Çözüldü: Sorun, Title Scroll ile ilgili bir prosedürden kaynaklanıyordu. Prosedür, tüm verileri çekmeye çalıştığı için bu hataya sebep oluyordu. Çözüm, ilgili prosedürü değiştirmek oldu.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba,

Hatalara bakılırsa prosedür içerisinden veri türü hatası alıyorsun.Hataların çoğu yanlış veri türü yada convert işemi,boş değerler vs. olabilir.Önerim AddLogItem içerisinde bulunan kodları incelemen yönünde.
Teşekkürler bilginiz için <3

Oyla 0
Geri
Üst Alt