Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gameserver hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun var ama ne olduğunu çözemedim
Şimdi konsoldan bir şey indirdiğimde geçen farketmiştim mesea speed indirdiğimdede bunu vermişti yani yerden aldığımda yapmıştı daha sonra düzemişti
hata şu
Storage Operation Failed!!! [OperationType: 6, ErrorCode: -1002]
Bu kodu geçiyor ve yerden aldığımda dc veriyor oyuna tekrar giriyorum aynı şekilde yine speed indiriyorum ve yerden alıyorum hiçbir sıkıntı yok.
Bugun yine başka bir itemde oldu dress ekledim test ediyorum diğer çarlarda indirip üstüme felan giydim hiç bir sıkıntı yok başka bir çarda yine bu hatayı verdi tam yerden aldığım gibi bekledi ve dc verdi tabi bu hata geçti gs de
Neyden kaynaklı olabilir? Dediğim gibi ara sıra yapıyor böyle çılgınlık 2 kere oldu ben bunu şey diye düşündüm acaba o çardamı sıkıntı var geçende aynı şeyi aynı çarda yapmıştı ya da yanlış hatırlıyorum bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun var ama ne olduğunu çözemedim
Şimdi konsoldan bir şey indirdiğimde geçen farketmiştim mesea speed indirdiğimdede bunu vermişti yani yerden aldığımda yapmıştı daha sonra düzemişti
hata şu
Storage Operation Failed!!! [OperationType: 6, ErrorCode: -1002]
Bu kodu geçiyor ve yerden aldığımda dc veriyor oyuna tekrar giriyorum aynı şekilde yine speed indiriyorum ve yerden alıyorum hiçbir sıkıntı yok.
Bugun yine başka bir itemde oldu dress ekledim test ediyorum diğer çarlarda indirip üstüme felan giydim hiç bir sıkıntı yok başka bir çarda yine bu hatayı verdi tam yerden aldığım gibi bekledi ve dc verdi tabi bu hata geçti gs de
Neyden kaynaklı olabilir? Dediğim gibi ara sıra yapıyor böyle çılgınlık 2 kere oldu ben bunu şey diye düşündüm acaba o çardamı sıkıntı var geçende aynı şeyi aynı çarda yapmıştı ya da yanlış hatırlıyorum bilmiyorum
epvpde 1001 olan hatayı söylemişler
AddNewChar prosedürünü düzeltmiş hatalı girdiden dolayı sıkıntı olmuş fakat 1002 bulamadım :/
942

Oyla 0
Bu sefer hatanin kaynağı belli oldu sanırım STRG_ADD_EXPENDABLE prosedür kodlarında sıkıntı var galiba

XblM5R.png

bende olan STRG_ADD_EXPENDABLE tablosundaki kod ;
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Bu sefer hatanin kaynağı belli oldu sanırım STRG_ADD_EXPENDABLE prosedür kodlarında sıkıntı var galiba

XblM5R.png

bende olan STRG_ADD_EXPENDABLE tablosundaki kod ;
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Prosedürün clean ile aynı baktığımda.
Yaptığın işlemden sonra DC yediğini gördüm tam olarak ne işlemi yaptın en son?

Oyla 0
Geri
Üst Alt