Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gameserver hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun var ama ne olduğunu çözemedim
Şimdi konsoldan bir şey indirdiğimde geçen farketmiştim mesea speed indirdiğimdede bunu vermişti yani yerden aldığımda yapmıştı daha sonra düzemişti
hata şu
Storage Operation Failed!!! [OperationType: 6, ErrorCode: -1002]
Bu kodu geçiyor ve yerden aldığımda dc veriyor oyuna tekrar giriyorum aynı şekilde yine speed indiriyorum ve yerden alıyorum hiçbir sıkıntı yok.
Bugun yine başka bir itemde oldu dress ekledim test ediyorum diğer çarlarda indirip üstüme felan giydim hiç bir sıkıntı yok başka bir çarda yine bu hatayı verdi tam yerden aldığım gibi bekledi ve dc verdi tabi bu hata geçti gs de
Neyden kaynaklı olabilir? Dediğim gibi ara sıra yapıyor böyle çılgınlık 2 kere oldu ben bunu şey diye düşündüm acaba o çardamı sıkıntı var geçende aynı şeyi aynı çarda yapmıştı ya da yanlış hatırlıyorum bilmiyorum

Prosedürün clean ile aynı baktığımda.
Yaptığın işlemden sonra DC yediğini gördüm tam olarak ne işlemi yaptın en son?
Bu ara sıra olan bir şey çözmüş değilim mesela konsoldan bir şey düşürüyorum normalde bişey olmuyo ama bazen bir speed veya başka bir sorun olmayan itemde bile bunu konsoldan indirince ve yerden alınca dc yiyorum ama oyuna girip aynı itemi bidaha alıyorum dc felan vermiyor işin ilginç tarafı bazen herhangi bir itemde yapıyor bu hatayı

Oyla 0
Az önce yine aynı şeyle karşılaştım bir şey farkettim oyuna eklediğim Stat scroll geldi. Konsoldan düşürdüğüm item farklıydı (dc yedim dc den sonra gelen item)

Oyla 0
Az önce yine aynı şeyle karşılaştım bir şey farkettim oyuna eklediğim Stat scroll geldi. Konsoldan düşürdüğüm item farklıydı (dc yedim dc den sonra gelen item)
Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünü paylaşabilir misin rica etsem.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun var ama ne olduğunu çözemedim
Şimdi konsoldan bir şey indirdiğimde geçen farketmiştim mesea speed indirdiğimdede bunu vermişti yani yerden aldığımda yapmıştı daha sonra düzemişti
hata şu
Storage Operation Failed!!! [OperationType: 6, ErrorCode: -1002]
Bu kodu geçiyor ve yerden aldığımda dc veriyor oyuna tekrar giriyorum aynı şekilde yine speed indiriyorum ve yerden alıyorum hiçbir sıkıntı yok.
Bugun yine başka bir itemde oldu dress ekledim test ediyorum diğer çarlarda indirip üstüme felan giydim hiç bir sıkıntı yok başka bir çarda yine bu hatayı verdi tam yerden aldığım gibi bekledi ve dc verdi tabi bu hata geçti gs de
Neyden kaynaklı olabilir? Dediğim gibi ara sıra yapıyor böyle çılgınlık 2 kere oldu ben bunu şey diye düşündüm acaba o çardamı sıkıntı var geçende aynı şeyi aynı çarda yapmıştı ya da yanlış hatırlıyorum bilmiyorum
Konu nasıl çözüldü çözümü nedir paylaşabilir misin?

Oyla 0
Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünü paylaşabilir misin rica etsem.

Konu nasıl çözüldü çözümü nedir paylaşabilir misin?
Dostum nasıl çözmüştüm hatırlayamadım şimdi. Bayadır Databaseyle falan filan uğraşmıyorum ama düşüneyim hatırlarsam kesinlikle bilgi veririm. Şimdi DB felan da kurulu değil. Bakıp tahmin de yürütemiyorum.

Ama hatırladığım kadarıyla tamamen başka bir prosedürsel bir sorun olduğunu zannediyorum. Çünkü başka bir yerden eklediğim prosedür kodlarında hata vardı farkedememiştim. O da bu sebebiyete sürüklüyordu. Örneğin eklediğim bir stat sıfırlama veyahut başka bir şey... hatalı kodlama olduğu için b döngüye ve buga sebep olmuştu. Bende bu prosedürü kaldırmıştım yenisini yazınca böyle bir sorun daha yaşamamıştım. Hatırladığım kadarıyla böyle olmuştu.

Oyla 0
Dostum nasıl çözmüştüm hatırlayamadım şimdi. Bayadır Databaseyle falan filan uğraşmıyorum ama düşüneyim hatırlarsam kesinlikle bilgi veririm. Şimdi DB felan da kurulu değil. Bakıp tahmin de yürütemiyorum.

Ama hatırladığım kadarıyla tamamen başka bir prosedürsel bir sorun olduğunu zannediyorum. Çünkü başka bir yerden eklediğim prosedür kodlarında hata vardı farkedememiştim. O da bu sebebiyete sürüklüyordu. Örneğin eklediğim bir stat sıfırlama veyahut başka bir şey... hatalı kodlama olduğu için b döngüye ve buga sebep olmuştu. Bende bu prosedürü kaldırmıştım yenisini yazınca böyle bir sorun daha yaşamamıştım. Hatırladığım kadarıyla böyle olmuştu.
clean db daha prosedür eklemedim aynı hatayı alıyorum

Oyla 0
clean db daha prosedür eklemedim aynı hatayı alıyorum
Hatalı değiştirilmiş ya da sağlıksız çalışan bir prosedürü vardır kesinlikle. Başka veritabanları dene sorun göremiyorsan dediğim gibi veritabanındandır.
Ki bu tip şeylerin büyük bir bölümü hep veritabanından kaynaklanıyor.

Oyla 0
Hatalı değiştirilmiş ya da sağlıksız çalışan bir prosedürü vardır kesinlikle. Başka veritabanları dene sorun göremiyorsan dediğim gibi veritabanındandır.
Ki bu tip şeylerin büyük bir bölümü hep veritabanından kaynaklanıyor.
sorunu hakan buldu GS 300 K ya çıkıyor tüm haritaları kapattım sadece jg ve dw açık 92 k ya yükseldi temiz db bulamadım bozuğu denk geldi şimdi de

Oyla 0
Geri
Üst Alt