Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gameserver Hatası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsyntrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsyntrn

.
.
Türk Lirası
0.00₺
CLAMP() ==> min(2.300) exceeded max(1.952) value), File: D:\WORK2005\Source\SilkroadOnline\Server\SR_GameServer\GObjNPCNPC.cpp, Line: 1617

Konu Hakkında bilgisi olan paylaşa bilirmi ? çözümü nedir ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam Konunuzla Alakalı Yaklaşık 3-4 Gündür Herhangi Bir Mesaj Atılmamıştır.

@hsyntrn Konunuz Hakkında Lütfen ''Çözüldü'', ''Çözülmedi Sorunum Devam Ediyor.'' Gibi Cümleler Kullanınız ki Forum İçerisinde Konunuz Ön Plana Çıksın.

Konu Açmadan Önce Lütfen Okuyunuz -->
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Konunuz Şuanlık #ÇözümlenenSorunlar Bölümüne Taşınmıştır.
Bize Geri Dönüşünüz Durumunda Tekrardan #Yardım Olarak Değiştirilecektir.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam Şöyle Söyleyeyim O Zaman Konunuzu Evet Açmışsınız. Yardım Bekliyorsunuz Evet. Lakin Konunuzu Ön Plana Çıkarmak İçin Hiç Bir Girişim Yapmamaktasınız. Konunuzun Gidişatından Haberimiz Yok En Son Pazar Günü Yorum Yazılmış Ondada Evet Nasıl Bir Yol İzleyebilirim Yazmışsınız Demek ki O Sıra Müsait Kimse Yorumunuzu Görememiş Ya da Bilgisi Yok. Mesela Konunuza Pazartesi Günü Bir Yazı Yazabilirdiniz ''Yardımcı Olabilecek Biri Var mı?'' ''Konu Hakkında Fikri Olan Var mı?'' Tarzında Çünkü Yaklaşık Forum İçerisinden Yardım Konularının %80 lik Kısmında Ben ''Sorununuz Çözüldü mü?'' ''Sıkıntınız Devam Ediyor mu? '' Diye Yazıyorum. Lütfen Konunuz İçinde Yardım Bekliyorsanız Yorumlarda Belirtiniz. Yoksa Konunuza Yanıt Beklemek Zor Olabilir.

Oyla 0
CLAMP hataları bir değişkenin alabileceği maksimum değeri aşmaya çalıştığını gösteriyor. Devamındaki File logu veri yolu ise ise kaynak koddaki hata yerini göstermekte. Bu hatanın Job Exp ile alakalı olduğunu gördüğümü hatırlıyorum bir süre önce Job Lvl üzerinde çalışırken. Aslında önemli bir hata olmakla beraber yazılım bu hata öngörülerek programlandığından herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Agent token hatası bağlanması gerekip bağlanmayan karakterlerden söz eder. Gateway'a ID ve PW ile giriş yapıldığında sistem bir güvenlik kaydı açar. Bu güvenlik kaydı sizin Agent'e veya Download Server'a bağlanacağınızı diğer dosyalara cevap olarak bekletir. Hatalarda genelde 11 saniye civarında değer yazdığından o civarda bir süre sonunda bağlantı gerçekleşmezse token sonlandırılır ve timeout logu geçirilir. Yani Gateway tarafından yönlendirilmiş bir bağlantı Agent'e 11 saniye süre geçmesine rağmen ulaşmamış. Dosyalarda oluşmuş bir hatayı belirtmez ve zararsızdır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt