Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GameServer Kapanma Sorunu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Frenory
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar

Şuanda Aktif olan serverim var. 2x Agent ve 3x GameServer İle Açık Sıkıntı Yaşamıyordum.
Daha Sonra 4x Agent ve 4 x GameServer ile açınca sıkıntı yaşamaya başladım. Ayrıca
-FGW ekledim 50 kere Denendi Moblar Uniqueler Noticelerin Hepsi Ceza Vs.. Sıkıntısız Çalışıyor.
-Oyun Açtığım zaman Saati Belirsiz Bir Şekilde Birden Gameserverlerin biri kendini Kapatmaya başladı.(4 Kere Kapandı)
-Kapanma Aralıkları 4, 7 , 5 Saat ve 15Dakika Sonra Kendini Kitliyor ve Kapanıyor.
-Dump Oluşturmadığı için Gameserver ne olduğuna Bakamıyorum.
- Kapanma Saatlerindeki Logları Kontrol Ettim Fakat gözüme farklı gelen herhangi birşey olmadı.

Saatleri birbirine yakın olmadığı için görme fırsatım ve yakalama fırsatım olmadı. Bu Konuda en ufak bir fikriniz var ise Paylaşırsanız çok sevinirim.12341.jpg

Resim 3. Gameservere ait ve hiçbir şehir bağlı değil sadece boşta çalışıyor.bütün mapları diğer 3 Gameservere dağıttım. Count Değerleri Diğerlerine Göre Biraz Yüksekti

Bunlarda Diğer Gameserverlarsss1.jpg

Merhabalar

Şuanda Aktif olan serverim var. 2x Agent ve 3x GameServer İle Açık Sıkıntı Yaşamıyordum.
Daha Sonra 4x Agent ve 4 x GameServer ile açınca sıkıntı yaşamaya başladım. Ayrıca
-FGW ekledim 50 kere Denendi Moblar Uniqueler Noticelerin Hepsi Ceza Vs.. Sıkıntısız Çalışıyor.
-Oyun Açtığım zaman Saati Belirsiz Bir Şekilde Birden Gameserverlerin biri kendini Kapatmaya başladı.(4 Kere Kapandı)
-Kapanma Aralıkları 4, 7 , 5 Saat ve 15Dakika Sonra Kendini Kitliyor ve Kapanıyor.
-Dump Oluşturmadığı için Gameserver ne olduğuna Bakamıyorum.
- Kapanma Saatlerindeki Logları Kontrol Ettim Fakat gözüme farklı gelen herhangi birşey olmadı.

Saatleri birbirine yakın olmadığı için görme fırsatım ve yakalama fırsatım olmadı. Bu Konuda en ufak bir fikriniz var ise Paylaşırsanız çok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 4241

Resim 3. Gameservere ait ve hiçbir şehir bağlı değil sadece boşta çalışıyor.bütün mapları diğer 3 Gameservere dağıttım. Count Değerleri Diğerlerine Göre Biraz Yüksekti
Peki bu hata başlamadan evvel güncelleme olarak ne yaptınız?

Oyla 0
Bunları kontrol ettiğinizi var sayıyorum.

Kervan slot, pet slot vs gibi bir düzenleme yaptınız mı
Evet Garden FGW 6 Mobtan oluşuyordu 3x unique 3 farklı normal mobları kontrol ettim sıkıntı yaratmadı.
Pharaoh sadece ve damage hasarını düzenledim (skillerinde kapatma ve açma yapılmadı.)
kervan slot ve pet slotlara dokunmadım. Daha önceki sistem ne ise öyle kaldı. Guardtan 2. petslot kapattım

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt