Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GameServer Komple Kapanıyor

Ü

Üye silindi 3096

20 saattir oyun açıktı birden ne olduysa 15:50 civarı gs çöktü sonra giriş yapılamadı sv files yeniden başlatıyorum gsler kapanıyor

db deki çarlardandır dedim db temizledim deniyim dedim

@Senua' nın burdaki shard temizleme okuttum yine aynı sorun nedir gs neden kapanır dbde temizledim ? 20 saattir de sorunsuz du ?

hadi sorun oldu item düştü ondandır diyecem db temizledim gitti ?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2. Kez karşılaşıyorum bu sorunu 2 gün içerisinde

@Sieger ⋋ Peki gameserveri şişirecek oyunu sıkıntıya sokacak şeyler için ugraşıyorsun :)

Bug bulunması çok basit bir sistem permanent bence bulaşma gerek yok skillerin basma sürelerini 0.2 saniyeye getir hem hızlı skill basıp hemde ışınlanıncaya kadar gitmeyen skillerin olur.! daha mantıklı olur.

Oyla 0
@Sieger ⋋ Peki gameserveri şişirecek oyunu sıkıntıya sokacak şeyler için ugraşıyorsun :)

Bug bulunması çok basit bir sistem permanent bence bulaşma gerek yok skillerin basma sürelerini 0.2 saniyeye getir hem hızlı skill basıp hemde ışınlanıncaya kadar gitmeyen skillerin olur.! daha mantıklı olur.
Sen bu yorumu yazana kadar ben o konuyu sabah paylaştım ciğerim. Ben akıl vermiyor icraat yapıyorum, bence sende aynısını yap. :)

Ps.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt