Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Gececi Tayfa Fun Club [GTFC]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok boşladınız çook ? yapamıyorsanız kapatın konuyu ??

Konuya talep yok hergün açıldığı halde belli başlı kişiler yazıyor onun haricinde geri kalanlar yatıyor, biraz ilgi olsa güzel sohbetler dönerde herkes kendi derdinde eskisi gibi vsro üzerinde yeni içerik üretmeye çalışan toplum için gönüllü iş yapan insanlar kalmadı ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sadece laf sokmaya çalışan egoistler var o kadar forumda birisi birşey paylaşır şunu yapsan olurdu falan filan laf sokarlar anca paylaştıysak paylaştık işine yaradıysa teşekkürler işine yaramıyorsa hiç yorum yapmazsın olur biter sinir ediyorlar zaten kaç gündür

neyse iyi akşamlar :) nasılsınız görüşmeyeli :D

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Anca Erman Toroğlu gibi yorum yapıyorlar icraat kalmamış kimsede bakıyorum da hep eski konular paylaşılıyor eski şeyler dönüyor piyasada, yeni şeyler katmaya çalışanıda destekleyeceklerine anca taşlıyorlar başka bildikleri birşey yok ve yardımlaşma da kalmamış birşey paylaşılıyor ama paylaşılan şey sorunlu, o sorunu bilip çözecek kişiler anca milleti oyalıyor. Kaç üye var forumda son aylarda kaç kişi düzgün paylaşım yapmış diye oranlama yapsak bir ✋ lin parmaklarını geçmez. Birde forumda tanımadığım yeni katılan kişiler var foruma bir tane katkılı faydalı paylaşımı yok (varsada yıllar önce paylaşılmış şeyler) ama mod olmuş bu durumuda anlamış değilim ?
Düzenleme yapılması gerek diye düşünüyorum soğumaya başladım artık

kzuhiU.gif

GTFC açılmıştır, hayırlı geceler cümleten ?
(Telefon sorunu vardı uzun süredir açmıyordum tekrardan her akşam saat 20:00 dan itibaren açığız. Soru görüş öneri herşeyi konuşmak serbest :D )

Beyler şu victorianın sahibi kim cidden bizim forumdanmı net bilgisi olan varsa yazsında bilelim :D