Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Geçmişten günümüze tüm exploit paketleri [GÜNCEL]

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Burda yapılan şey eger gerçekten 10 dg spear olan adam real eu karakteri ve elindeki ch spearsa bms edit yapmadıysan eger zor ve bi o kadarda çok basit bir edit mesela ben bi ara ch karakterlere eu silahlarını giydirmek için uğraşmıştım fakat .bsrde karakterde o silah tanımlı olmadığı için düzgün tutmuyordu sanırım şuan ugrassam fazla zorlanmam bsr bms bmt hepsinde edit yapabiliyorum fakat silkroad artık ilgimi çekmiyor.

Benim merak ettiğim nokta şu sadece silkroada özgü birşeymi bu paket olayı mesela loldede bu tarz şeyler yapılabilirmi örnek olarak yani nasıl bişe bu nasıl bir files dosyadır bu packet injector bu paketleri nereye gönderiyor bu paketlerin numaralarını nasıl ögteniyorlar programa hiç bilmedigim için bana ilginç geliyor çok saçma

Çok basit bir anlatımla: Filterlerde blacklist: her yeni exploitte bu blacklist'e yeni packet'i eklemen gerekmesi demek
Whitelist: normalde kullanılması gereken paketleri girip, genel de sonradan gelebilecek saldırı paketlerine hazırlıklı olman demek.

Geri
Üst Alt