Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gerçek zamanlı karakter güncellemesi

merlin332

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, gerçek zamanlı karakter güncellemesini filter a nasıl ekleyeceğimi merak ediyorum. Karaktere ışınlanmasız silk,item,hwan verebilmek. Bu ve Dps meter, ( Uniq ölünce kimin ne kadar vurduğunu gösterme ) bunların bir ara filterlar için paylaşıldığını görmüştüm. Tekrar araştırdım ama bulamadım. Sanırım ya ben yanlış hatırlıyorum, guard için böyle bir paylaşım hiç olmadı yada araştırmamı doğru yapamadım. İyi forumlar

Bu özellikler, haklarında bedava bilgi verilecek türlerden değil. Derseniz ki kardeşim benim param var ve tek sefer parasını verip ömür boyu kullanmak istiyorum. Aylık kira vermek bana göre değil. Bana özel mesaj atarsanız satabilirim. İyi forumlar.

Kira parasına ev sahibi yapıyorum. 🌹 Vaad etmiyorum, veriyorum. :ROFLMAO:

Canlı silk:
a6aa03ece2025e258968f62d5e9f7420.gif

Canlı item:
3664a9987927c5637001d8eb7b75a1c6.gif

Canlı hwan:
fe371e33f2448956b26d631949e56e7b.gif

Dps meter:
Not: bu hiçbir forumda paylaşılmadı, yanlış araştırmışsınız :D

ezgif.com-video-to-gif8b8575dfd97d9ae6.gif

c++ yada c# bilmiyorsanız guard satın alıp kullanmanızı tavsiye etmem. Maxiguard tüm özellikleri ve fazlasını sunuyor(güncellik garantisi). Yanlış anlaşılmakta istemem kimseyi baltalamıyorum görüşümü paylaştım.

Geri
Üst Alt