Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO Hayalet Oyuncu - SINIRSIZ SAYIDA GERÇEK OYUNCU SOKMAK ! VSRO GHOST Player !

Karakter ID PW oluşturun, karakteri oyuna sokun char oluşturun sonrasında çıkın charlardan programa kaydedin, bir kez garantiye almak için programı kapatın tekrar açın giriş yaptırın. Bazen çevrimdışı yazabilir ama karakter oyuna girmiş olabiliyor.
arkadaşlar peki her çara ayrı pt from yazdırmak icin nasıl yapmak gerek ?

F8 Filterde çalıştıramadım 33001 ile local giriş yapmıyor Agent ve Gateway connect disconnect veriyor.
15779 'da denedim fakat sonuç aynı yapabilen varmı.

Hello,

Askar Ghost was shared with the approval of Bilal Askar.

Thanks to this program, you can enter as many players as you want with a single click, all you have to do is to create the characters and save them to this program for 1 time. You can run the program either on your server or on your computer. Automatic party forms automatically change dresses each time they enter the game and use only avatars in the DB.
Ekli dosyayı görüntüle 84

nice share

Geri
Üst Alt