Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO Hayalet Oyuncu - SINIRSIZ SAYIDA GERÇEK OYUNCU SOKMAK ! VSRO GHOST Player !

İndiren arkadaşlar programın adı neden "Askar Ghost" diye düşündü mü acaba? Bu program Bilal Askar 'a ait . O çok sevdiğin dostun kovboi yani Ömer'in seninle paylaşması senin de burada paylaşman yanlış.
İsteyen herkez elinde olan programı paylaşabilir tabi bu paylaşacak kişinin kendisine kalmış iyi niyetli paylaşımda olabilir kötü niyetli paylaşımda olabilir tatsızlık çıkartmaya hiç gerek yok önyargılı davranmayada gerek yok

İsteyen herkez elinde olan programı paylaşabilir tabi bu paylaşacak kişinin kendisine kalmış iyi niyetli paylaşımda olabilir kötü niyetli paylaşımda olabilir tatsızlık çıkartmaya hiç gerek yok önyargılı davranmayada gerek yok
Problem yok, arkadaşın programla alakası olmadığı için kaale almadım. AskarNetwork’ün adının geçtiği bir program olduğu için kendileriyle görüşüldü, sorun çözüldü. :)

Merhabalar,

Askar Ghost Bilal Askar’dan onay alınarak paylaşılmıştır.

Bu program sayesinde dilediğiniz sayıda oyuncuyu tek tuşla sokabilirsiniz tek yapmanız gereken karakterleri oluşturmak ve bu programa 1 seferliğine kaydetmektir. Programı ister sunucunuzda, ister bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz. Otomatik party fromlar, oyuna her giriş çıkışta otomatik Dress değiştirir, yalnızda DB'de bulunan avatarları kullanır.
Ekli dosyayı görüntüle 84

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
rar pass: vsrobiz
kendi pc mi zorluyim bakam nolcak ? okadar para verdim vurucam kirpaci

Geri
Üst Alt