Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO Hayalet Oyuncu - SINIRSIZ SAYIDA GERÇEK OYUNCU SOKMAK ! VSRO GHOST Player !

Hamachi ip si ile kendi bilgisayarımda kurulu oyun. Program hamachi ip si ile sql e baglanıp giriş yapıyor. Karakter ekleme kısmında karakteride sorunsuz ekliyor, ama karakter oyuna giriş yapmıyor. Dediklerinizi denedim halen sonuç aynı

Diyor ki hata alıyor Emre. :) Sağda agentten bağlantı kopuyor. Farklı bir account ile deneyin yoksa oluştur vs. Yanına ekle tikli olmasın. Charıda siz oluşturun CharNameyide öyle giriş yapın.

Bu programda hata alıyorsanız chattan paylaştığım diğer programıda inceleyenilirsiniz.

Suanda sorunsuz kullanıyorum programi fakat o oto karkarer olsuturma çalışmıyor sanirim ben calistiramadim xd

251

Program çok iyi tek sıkıntısı karakter yoksa oluştur butonunun işlevi çalışmıyor ve karakterler male olmak zorunda, male avatar giyiyor direk. En büyük eksiklik gold botları gibi gidip kasmaması o özellik olsa server çok iyi test edilebilir.

Geri
Üst Alt