Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Sorum Var Glow Hakkında

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba hocalarım,

Bu iki konuyu inceleyerek glow eklemek istiyorum ama buradaki glow görünümlerini kullanmak istemiyorum. Glow görünümlerini oynamış olduğum oyundan çekmek istiyorum, bunun için pk2 dosyalarından hangi verileri almam gerekiyor?

Glow olayının döndüğü yerler particles.pk2 ve media'dır aynı item ekler gibi önce item ekleyeceksiniz örnek vermek gerekirse "ITEM_EU_TSTAFF_13_C_RARE_MAVI" Örnek olarak böyle bir item ekleyeceksiniz dbo._RefObjCommon daha sonrasında dbo._RefObjItem olarak ekleyeceksiniz bu işlemler bittikten sonra itemdata_45000.txt'yi patch atınca dümdüz hiç bir şekilde parlamayan eşya gelecek glow mevzusu içinde artık " 1736442991210.png " bu kısımlara bakmanız lazım ayrıca glow konusu içerisindeki particles girdilerini kendi particlesinize eklemeniz gerekmekte aşama aşama ilerleriz siz ilerlemenizi bize gösterin biz yardımcı oluruz :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt