Etotio
.
Merhaba hocalarım,
Bu iki konuyu inceleyerek glow eklemek istiyorum ama buradaki glow görünümlerini kullanmak istemiyorum. Glow görünümlerini oynamış olduğum oyundan çekmek istiyorum, bunun için pk2 dosyalarından hangi verileri almam gerekiyor?
Bu iki konuyu inceleyerek glow eklemek istiyorum ama buradaki glow görünümlerini kullanmak istemiyorum. Glow görünümlerini oynamış olduğum oyundan çekmek istiyorum, bunun için pk2 dosyalarından hangi verileri almam gerekiyor?
vSRO Paylaşım Konu 'Vsro Glow Effect DragonBlade Farkıyla'
Evet Arkadaşlar Bugün Sizlere Glow Effect Dosyalarımı Paylaşıyorum...Forumdaki diğer glow effect dosyaları sorunlu idi bende full fixleyip sizlere link bırakıyorum...
Daha Fazla Paylaşım İçin Beğenip Yorum Yapmayı Unutmayınız...
Dip Not: Glow Degresini Deyistirmek isteyenler 13.bsr , 13.ddj olan yazilari değiştirip,Refobjcommonu düzenleyip istediğiniz Degreyi yazabilirsiniz...
Refobjitemleride kendi dgnize göre ayarlamayi unutmayiniz
...
Daha Fazla Paylaşım İçin Beğenip Yorum Yapmayı Unutmayınız...
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Dip Not: Glow Degresini Deyistirmek isteyenler 13.bsr , 13.ddj olan yazilari değiştirip,Refobjcommonu düzenleyip istediğiniz Degreyi yazabilirsiniz...
Refobjitemleride kendi dgnize göre ayarlamayi unutmayiniz
...
- DragonBlade
- dragonblade glow effect glow effect kalkan glow effect silah glow effect weapon vsro vsrodragonblade
- Cevaplar: 81
- Forum: VSRO Paylaşımları
vSRO Paylaşım Konu 'Switcher+Glow scroll ile yapımı'
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkte verdiğim dosyalarda sorun yoktur fakat kendim bir kaç yerini değiştirmek zorunda kaldım çünkü burada paylaşılan şeyler silkroadı seven silkroad üzerine kendini geliştirmeye çalışan emek veren insanlar için bedavadan buradan alıp ta 100 liraya sv açmayı planlayanlara değil. Sonuç olarak bu işi öğrenmeye çalışan kişiler zaten değiştirdiğim yeri anında görerek düzeltir onun dışında forumda yardım eden olur mu olmazmı bilmiyorum ben ücreti karşılığında düzeltirim.
--> Dosya içerisinde nereye ne eklemeniz gerektiği yazıyor...
- Bize silkroad sevdalıları...
--> Dosya içerisinde nereye ne eklemeniz gerektiği yazıyor...
- Bize silkroad sevdalıları...
- snayls
- vsro edit arsivi vsro glow vsro switcher
- Cevaplar: 112
- Forum: VSRO Paylaşımları