Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Glow switcher hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keeppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
Merheba glow switcher sorunum var 11 dg nova 13 dg suna dönüşüyor switcherı dönüştürdügüm zaman objcommonda 13.ddj 13.bsr olanları 11 ile degiştim mediayada geçirdim 13 yazan ne varsa 11 yazdım fakat hala aynı 13 dg suna dönüştürüyor nasıl çözebilirim

CHINESE CHAR LARDA EL YAKMA SÜRELERİ
20 SN OLARAK AYARLANMIŞTIR
CHINESE CHAR LARDA SNOW SHİELD
AÇMAK İÇİN İNT LİMİT 250 OLARAK AYARLANMIŞTIR.
EUROPEAN CLERIC CHAR LARDA KARA RES KAPATILMIŞTIR
EUROPEAN WARLOCK CHARLARDA REFLECT KAPATILMIŞTIR
CHINESE CHAR LARA ÖZEL BUFF EKLENMISTIR

CHINESE BUFF ÖZELLİKLERİ

PHY.DAMAGE %15 INCRASEMAG.
DAMAGE %15 INCRASEPHY.
DAMAGE %15 ABSORPTIONMAG.
DAMAGE %15 ABSORPTION
PHYSICAL RAZE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
MEDICAL RAZE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
COMBAT RAZE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
COURAGE RAZE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
PHYSICAL RAVAGE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
MAGICAL RAVAGE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
COMBAT RAVAGE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
COURAGE RAVAGE %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
BLODDY TRAP %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR
DEATH TRAP %80 DEN %45 E DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR

bu şekilde ayarlı sizce destek ch skilleri eklemelimiyim ch çok güçlü olurmu ozaman hocam

Oyla 0
Merheba glow switcher sorunum var 11 dg nova 13 dg suna dönüşüyor switcherı dönüştürdügüm zaman objcommonda 13.ddj 13.bsr olanları 11 ile degiştim mediayada geçirdim 13 yazan ne varsa 11 yazdım fakat hala aynı 13 dg suna dönüştürüyor nasıl çözebilirim
sorunun loga yeni oluşturduğun tablonun içindeki item idlerinde bi kontrol et glow olmayan yani normal itemlerin id bi kontrol et büyük ihtimalle 13 dg ayarlı veya fight silaha ayarlıdır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt