Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü glow parlamalarını nasıl yapabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SametFB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
selamlar joysro vesta da belki bilenler bilir sunshine - vision gibi glowlar vardı bilgisayarda gördüm bu oyunun clienti var hangi dosya içinden ne alacağım ne edeceğim yardımcı olabilecek var mı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1729356983595.png

internette tanıtımını bulamadım böyle çeşitli parlamalar vardı

Çözüm
Selamlar ; Media >resinfo içerisinde itemrare - itemoptionefp - itemoption txt' lerine göz atmalısın parlama effectleriyle ilgili efpleri göreceksiniz.
Daha sonra bunları ParticlesPK2 dosyasının system klasöründen çekebilirsiniz.
Glowlara isim verdirmek istiyorsanız eğer Media > server_dep >silkroad >textdata içerisinde bulunan textdata_equip&skill.txt'inden isim verebilirsiniz.
Örnek
a2.png
Selamlar ; Media >resinfo içerisinde itemrare - itemoptionefp - itemoption txt' lerine göz atmalısın parlama effectleriyle ilgili efpleri göreceksiniz.
Glowlara isim verdirmek istiyorsanız eğer Media > server_dep >silkroad >textdata içerisinde bulunan textdata_equip&skill.txt'inden isim verebilirsiniz.
Örnek
a2.png

Oyla 0
Çözüm
Media/resinfo / itemoption,itemoptionefp ve itemrare

Particles.pk2 den gerekli efp leri çekmem lazım
Vermiş olduğum konudaki dosyaların nereye nasıl eklendiğini inceleyip anlayabilirsin neler lazım

Oyla 0
Örnek
Ekli dosyayı görüntüle 19774
Hızına yetişemedim ozan hocam :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt