Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Glow switcher hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keeppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
Merheba glow switcher sorunum var 11 dg nova 13 dg suna dönüşüyor switcherı dönüştürdügüm zaman objcommonda 13.ddj 13.bsr olanları 11 ile degiştim mediayada geçirdim 13 yazan ne varsa 11 yazdım fakat hala aynı 13 dg suna dönüştürüyor nasıl çözebilirim

resim alabilirmiyim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

refobj common

Oyla 0
Adsız.png

4444.png

reset felan hepsi çalışıyor tek sorunum 11dg nova 11 dg suna dönüşüyor

Oyla 0
_RefObjItem ItemClass bölümünü 33 yap 11 dg nova olacaktır

aynı şekilde mediada geçir düzelir

yani nova olmasını istiyorsan 31 yapacaksın sun olmasını istiyorsa 33 yap ItemClass bölümünü

sorun çözülmezse yazın yardımcı olurum iyi formlar

Oyla 0
oldu fakat phy atk power mg atk pwr birbiriyle aynı degil dönüştükten sonra phy ve mg atkpwerlar yükseliyor sunun özellikleriyle aynı oluyor bu dediginizi yaptıgımda sadece 11dg nova yazdı silahta yazı olarak ama özellik olarak sunun özellikleriyle aynı benim istedigim nova silahla aynı özellikte olsun nasıl yaparım hocam

Oyla 0
oldu fakat phy atk power mg atk pwr birbiriyle aynı degil dönüştükten sonra phy ve mg atkpwerlar yükseliyor sunun özellikleriyle aynı oluyor bu dediginizi yaptıgımda sadece 11dg nova yazdı silahta yazı olarak ama özellik olarak sunun özellikleriyle aynı benim istedigim nova silahla aynı özellikte olsun nasıl yaparım hocam
Refobjitemeleri deyistirmen lazim kac dg istiyorsan ona bakip düzelt

Oyla 0
baya ugraştırıcak anlaşılan phy mag atack hep düzenlemek gerekli bunun 11 dg olan hazır olanı olsa hemen yüklerdim zaten çogu server 110 cap keşke 110cap ayarlı olsa model glow gibi çogu şey :D

Oyla 0
baya ugraştırıcak anlaşılan phy mag atack hep düzenlemek gerekli bunun 11 dg olan hazır olanı olsa hemen yüklerdim zaten çogu server 110 cap keşke 110cap ayarlı olsa model glow gibi çogu şey :D
Excel programı şart işini çok ama çok hafifletir takır takır ilerlersin

Oyla 0
en sonunda başka paylaşılan glow effect var onu denerim olmadı sadece fight silahları glow veriyor diye biliyorum bu dedigimde

konuyla alakasız olacak ama sizce eu ch her serverda dengelimi vaya 1 tane bile server dengeli yapabilmişmidir dengeli olarak benim bildigim eu her zaman güçlü olarak kalıyor chye destek skilleri eklensede güçlü oluyor diye biliyorum

Oyla 0
Geri
Üst Alt