Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gm char ile check olan oyuna girmek

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Başlıktada belirttiğim gibi hep merak ettiğim bir konu olmuştur. Eskiden isro zamanlarında gmler oyuna girip test yaparlardı. Bu konuda fikri olan var mı ? Sadece guard ile mi yapabilir ?

guarddan sadece yetkili ip girişi yaparsan kendi ipinle gm girişi veya o ipde kim varsa server kapalıyken girebilir buna yetkili ip girişi deniliyor

sro_vt_account dan _PrivilegedIP tablosuna ip adresini yazarak da girebilirsin Not:hic denemedim girer büyuk ihtimal ,tablo adinada tecavüz etmiş olabilirim

Guard harici bir yerden giriş sağlanamaz mı ?

Aklımdan bir kötülük geçmedi öyle bir niyetim yok sadece oyunu checkde bırakıp gerekli testleri yaptıktan sonra oyunculara açmak tek amacım bu. Uzun zamandır merak ettiğim bir konu

prosedur lerle farklı komutlar verılıp yapılabılır sadece belırlı ıplere logın acarak

İzinsiz hiç bir oyuna giriş sağlanamaz ve isro diyorsun şöyle söyliyim kendilerine özel koruma veya IP engelleme gibi programları vardır diye umuyorum yani böyle bir işleme girişi sunucu sahibi olmadan yapamazsın boşuna zorlama yada erişime açık olucak açıklardan giriceksin veya kendine özgü bi port'un daha olcak o sana giriş izni olan bir port olacak onu kullancaksın.

Geri
Üst Alt