Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıktada belirttiğim gibi hep merak ettiğim bir konu olmuştur. Eskiden isro zamanlarında gmler oyuna girip test yaparlardı. Bu konuda fikri olan var mı ? Sadece guard ile mi yapabilir ?
sro_vt_account dan _PrivilegedIP tablosuna ip adresini yazarak da girebilirsin Not:hic denemedim girer büyuk ihtimal ,tablo adinada tecavüz etmiş olabilirim
Aklımdan bir kötülük geçmedi öyle bir niyetim yok sadece oyunu checkde bırakıp gerekli testleri yaptıktan sonra oyunculara açmak tek amacım bu. Uzun zamandır merak ettiğim bir konu
İzinsiz hiç bir oyuna giriş sağlanamaz ve isro diyorsun şöyle söyliyim kendilerine özel koruma veya IP engelleme gibi programları vardır diye umuyorum yani böyle bir işleme girişi sunucu sahibi olmadan yapamazsın boşuna zorlama yada erişime açık olucak açıklardan giriceksin veya kendine özgü bi port'un daha olcak o sana giriş izni olan bir port olacak onu kullancaksın.
Konuyu sanırım yanlış anlamışsın, arkadaş kendi sunucusunda "GM Karakteri ile oyun check durumundayken nasıl girerim, bunun için sadece guard mı kullanmam gerekir?" demek istemiş.