Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gm char ile check olan oyuna girmek

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
onu da söyledim kendisine açık port'u kullanarak giriş yapabilir guarddan bu işlemi sadece yetkili IP yapabiliyorlar öyle düşün yada eskiden biz 15779 değil 3434 portunu sadece bizim ip mize açıyorduk öyle o portla girebiliyorduk sende guard kullanmıyorsan o portu sadece kendine açıp giriş yapabilirsin demek istedim ha guard varsa zaten yetkili ip de ip ni ekle fix :)

oyun için dışarı acılan portları sadece senın kullanacağın pc ıp adresine yonlendır agent dowload gatavay portunu bu şekil yaptığında dısardan baksalar bile portlar kapalı olur ve oyuna sadece senın pc ile giriş yetkisi vermiş olursun

Smc sunucu kontrolünde, shard bölümünde service tipi olarak Hidden-Operating-Examine olduğunu görmüştüm bununla bir alakası olabilir mi bilmiyorum. Bende eskiden rev6 ya bakınca oyunun check olduğu zaman oyunda birinin olduğunu görüyordum.

Önce _PrivilegedIP kısmına IP adresini gir daha sonra orjinal clean gatewayserver.exe kullan. SMC kısmında sağ tıkla Examine işaretle. Senin ip haricine server check görünecek sana açık.

Oyuna tam girdikten sonra gateway.exe yi kapat oyun check gözükür ancak seni oyundan atmaz.

Geri
Üst Alt