Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Pc Limit:2 Stall Char Limit:1 Olarak Ayarlama (Maxiguard) Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan ?

Türk Lirası
0.00₺
Yani toplam 3 karakter girebiliyor. Stall karakter için bir limit eklemem gerekli. Aslında mantığını anladım, fakat yaparken tereddüt ettim. Çok fazla log tutturacak bir işlem de yapmak istemiyorum. 3. karakter girdiğinde, 1 dakika içinde stall açmazsa oyundan atsın mantığıyla bir şey yapmayı düşünüyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek ya da "Mantığı şöyle yaparsan iyi olur" diyebilecek bir kişi var mı?

Çözüm
MaxiGuard_User---hwidlist_V2 tablosunu kullanarak aynı hwid id ve ip limit kullanılan 3 char giriş yaptıysa 1 charın lastesregionu 25000, vs vs town bölgelerini yazdım eğer 3 chardan 1 i o bölgede değilse disconnet yedirmek için aşağıdaki prosedürü execlettim
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
15 saniye delay hakkı verdim notice geçirdim
Triggerlattım okuması içinde
Örnek teleport mantıklı prosedür
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
DECLARE @Hwid VARCHAR(128) = (SELECT enigma FROM hwidlist_V2 WITH (NOLOCK) WHERE charname = @Charname);
DECLARE @HwidAndLevel INT = (SELECT SUM(level) FROM hwidlist_V2 WITH (NOLOCK) WHERE enigma = @Hwid);
DECLARE @DC_Char VARCHAR(25) = (SELECT TOP 1 charname FROM hwidlist_V2 WITH (NOLOCK) WHERE enigma = @Hwid ORDER BY logindate DESC);

IF @HwidAndLevel > 201
BEGIN
INSERT INTO MaxiGuard_User.._BridgeCommands (CommandID, Executor, Data1, Data2, Data3, Date)
VALUES ('500', '0', '2', 'Pc Limit 2 + 1 Char Stall Character Level 1 !', @Charname, GETDATE());

WAITFOR DELAY '00:00:02';

INSERT INTO _BridgeCommands (CommandID, Executor, Data1, Date)
VALUES (1, 'StallAsim', @DC_Char, GETDATE());
END
END

[_OnSpawnComplete_EDIT] procuna eklenmeli.

Arkadaşın paylaştıgı çok kapsamlı bence çok yormuş kendisini vede Hwid sutununa göre yaptıgı için çakışmalar olucaktır.Enigma milyarda 1 denk gelebiliyor.
100 Cap'a göre 3 karakterin toplam leveli 201 geçerse en son giren karaktere dc attıyor 2 saniye delay koyma sebebim oyuncu dc sebebini görsün diye.

Az kod çok iş.

Oyla 0
Geri
Üst Alt