Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım GM Skill Scroll

Mico

.
Türk Lirası
0.00₺
Beyler işinize yararmı bilmem ama bazı serverlerde GM Skill kullanan arkadaşlarımız var ve surekli databaseden açıp duruyolar gm skillini bende kendim için yapmış oldugum bu gm skill açma parşömenini sizin için paylaşıyorum umarım işinize yarar sadece gm skilli olan serverler içindir.
ID Kısımlarını kendi databasenıze gore ayarlayın lütfen.
NOT: GM skilli olmadan scrollu ne işe yarar diyenler için arayıpda bulamayanlar için birde gm skillinin kendisini ekledim videolu anlatımda içindedir
Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir:: Administrator, Elite, Founder, Legend, Moderator, Premium, Super Moderator Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz. Ücretli Üyelikler

Beyler işinize yararmı bilmem ama bazı serverlerde GM Skill kullanan arkadaşlarımız var ve surekli databaseden açıp duruyolar gm skillini bende kendim için yapmış oldugum bu gm skill açma parşömenini sizin için paylaşıyorum umarım işinize yarar sadece gm skilli olan serverler içindir.
ID Kısımlarını kendi databasenıze gore ayarlayın lütfen.
NOT: GM skilli olmadan scrollu ne işe yarar diyenler için arayıpda bulamayanlar için birde gm skillinin kendisini ekledim videolu anlatımda içindedir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Mantık güzel teşekkürler :)

Guys, I don't know if it will be useful for you, but we have friends who use GM Skill on some servers and I am sharing this gm skill opening scroll for you that I have made for myself from the continuous database and I hope it will work for servers with gm skill.
Please set the ID Sections according to your own database.
NOTE: For those who say what is the use of scrollu without GM skill, I have added gm skill itself in the video narration for those who cannot find it in the search
Hidden text: non-excerptable. ***
Ty

Geri
Üst Alt