Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım GM Skill Scroll

konudaki video anlatımını bire bir yapmama rağmen defalarca kontrol etmeme rağmen charskillmastery tablosundan karakterin charid,masteryıd,1 ibaresini yazdığım halde teleport sonrası oyundan atıyor beni videodakini aynısını yapıyorum burada nerede hata yapıyorum acaba

konudaki video anlatımını bire bir yapmama rağmen defalarca kontrol etmeme rağmen charskillmastery tablosundan karakterin charid,masteryıd,1 ibaresini yazdığım halde teleport sonrası oyundan atıyor beni videodakini aynısını yapıyorum burada nerede hata yapıyorum acaba
databasende eklidir belki iyice kontrol et bi ara bendede olmustu db de ekliydi clean db olmayanlarda ekli oluyor bazen skiller

• Beğendim
Tepkiler: PCS
Hayır daha önce eklemedim varmı diyede yine kontrol edeyim dedim yok

valla anlamadım gitti
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

skillefect içeriğini benimle paylaşırmısın

kardeşim hata var diyorummm dosya içinde neyse o demişsinde burda bir hata var hata skilleffektemi skillgroupta nerede belli değil böyle kestirip atmanda hiç hoş değil bir yardım etmekte zorundada değilsin anlarım..

kestirip atmıyorum kardesim eğer ekleyemiyorsan yardım konusu aç crash alıyorum diye yardım ederler ben suanda musaıt degılım olsam yardım ederdım ben kımseye yardım etmemezlık yapmıyorum bu forumda sonucta herkes birbirine yardım ederek birseyler ogrenıyor

Beyler işinize yararmı bilmem ama bazı serverlerde GM Skill kullanan arkadaşlarımız var ve surekli databaseden açıp duruyolar gm skillini bende kendim için yapmış oldugum bu gm skill açma parşömenini sizin için paylaşıyorum umarım işinize yarar sadece gm skilli olan serverler içindir.
ID Kısımlarını kendi databasenıze gore ayarlayın lütfen.
NOT: GM skilli olmadan scrollu ne işe yarar diyenler için arayıpda bulamayanlar için birde gm skillinin kendisini ekledim videolu anlatımda içindedir
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
NICE

Geri
Üst Alt