Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım GM Skill Scroll

Guys, I don't know if it will be useful to you, but we have friends using GM Skills on some servers and they are constantly opening the gm skill from the database.
Please set the ID Parts according to your own database.
NOTE: For those who say what is the use of scroll without GM skill, for those who can not find it, I added the gm skill itself, it is in the video narration.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Help Please add gm skill crash from open Sro_client

Beyler işinize yararmı bilmem ama bazı serverlerde GM Skill kullanan arkadaşlarımız var ve surekli databaseden açıp duruyolar gm skillini bende kendim için yapmış oldugum bu gm skill açma parşömenini sizin için paylaşıyorum umarım işinize yarar sadece gm skilli olan serverler içindir.
ID Kısımlarını kendi databasenıze gore ayarlayın lütfen.
NOT: GM skilli olmadan scrollu ne işe yarar diyenler için arayıpda bulamayanlar için birde gm skillinin kendisini ekledim videolu anlatımda içindedir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ty

Beyler işinize yararmı bilmem ama bazı serverlerde GM Skill kullanan arkadaşlarımız var ve surekli databaseden açıp duruyolar gm skillini bende kendim için yapmış oldugum bu gm skill açma parşömenini sizin için paylaşıyorum umarım işinize yarar sadece gm skilli olan serverler içindir.
ID Kısımlarını kendi databasenıze gore ayarlayın lütfen.
NOT: GM skilli olmadan scrollu ne işe yarar diyenler için arayıpda bulamayanlar için birde gm skillinin kendisini ekledim videolu anlatımda içindedir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Geri
Üst Alt