Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım GM Skill Scroll

Guys, I don't know if it will be useful to you, but we have friends who use GM Skills on some servers and they constantly open the GM skill from the database. I am sharing this GM skill opening scroll that I made for myself, I hope it will be useful to you, it is only for servers with GM skills.
Please set the ID fields according to your own database.
NOTE: For those who wonder what a scroll is for without a GM skill and cannot find it, I also added the GM skill itself, it is included in the video explanation.
*** Hidden text: cannot be quoted. Great its very usefully in ISRO - R

Guys, I don't know if it will be useful to you, but we have friends who use GM Skills on some servers and they constantly open the GM skill from the database. I am sharing this GM skill opening scroll that I made for myself, I hope it will be useful to you, it is only for servers with GM skills.
Please set the ID fields according to your own database.
NOTE: For those who wonder what a scroll is for without a GM skill and cannot find it, I also added the GM skill itself, it is included in the video explanation.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Thank You so much i hope it will work on isro -r

Beyler işinize yararmı bilmem ama bazı serverlerde GM Skill kullanan arkadaşlarımız var ve surekli databaseden açıp duruyolar gm skillini bende kendim için yapmış oldugum bu gm skill açma parşömenini sizin için paylaşıyorum umarım işinize yarar sadece gm skilli olan serverler içindir.
ID Kısımlarını kendi databasenıze gore ayarlayın lütfen.
NOT: GM skilli olmadan scrollu ne işe yarar diyenler için arayıpda bulamayanlar için birde gm skillinin kendisini ekledim videolu anlatımda içindedir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Beyler işinize yararmı bilmem ama bazı serverlerde GM Skill kullanan arkadaşlarımız var ve surekli databaseden açıp duruyolar gm skillini bende kendim için yapmış oldugum bu gm skill açma parşömenini sizin için paylaşıyorum umarım işinize yarar sadece gm skilli olan serverler içindir.
ID Kısımlarını kendi databasenıze gore ayarlayın lütfen.
NOT: GM skilli olmadan scrollu ne işe yarar diyenler için arayıpda bulamayanlar için birde gm skillinin kendisini ekledim videolu anlatımda içindedir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler.

Geri
Üst Alt