Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GM Speed Sorunum Var

Türk Lirası
0.00₺
Öncelikle sup moderatör olan arkadaşları tebrik ederim ve başarılar dilerim konu altına yazamadığım için buraya yazmak istedim

Başka bir forumda olan ve aynısı konu içeriği burada olan gm speed ekliyorum her şeyi adıma göre uyguluyorum ama konsol da görünmüyor item kodunu konsola yazdığımda çıkarmak istediğim de oyundan atıyor o karaktere girmiyor nerede hata yapıyor olabilirim iki kez sil baştan yaptım ikisinde de aynı sorunu yaşadım

@Dorth Yazamıyorum süre var 😂

Çözüm
Merhaba Speedi Kendiniz sadece kulllanıcaksanız oyuncular hariç Gm Skillerini eklemenizi tavsiyederim Daha işlevsel buluyorum Konusu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dress Konusuna gelicek olursak Dressleri eklerken Pk2 Kısımlarında,

Data/prim/mesh/item/etc/ Klasörleri içerisinde Eklediğiniz Avatarın .bms uzantılarını,

Data/prim/mtrl/item/etc / Klasörleri içerisinde Eklediğiniz Avatarın .bmt/.ddj uzantılarını

Data/res/item/avatar/ klasörü içindeki avatar .bsr' lerini

Son olarak dresin efekleri var ise Media/server_dep/ charactervisualchange.txt ve skilleffect.text Kısımlarını Eksiksiz geçirmeniz gerekmekte Aklıma gelenler Dress Hakkında bukadar
Merhaba Speedi Kendiniz sadece kulllanıcaksanız oyuncular hariç Gm Skillerini eklemenizi tavsiyederim Daha işlevsel buluyorum Konusu

Dress Konusuna gelicek olursak Dressleri eklerken Pk2 Kısımlarında,

Data/prim/mesh/item/etc/ Klasörleri içerisinde Eklediğiniz Avatarın .bms uzantılarını,

Data/prim/mtrl/item/etc / Klasörleri içerisinde Eklediğiniz Avatarın .bmt/.ddj uzantılarını

Data/res/item/avatar/ klasörü içindeki avatar .bsr' lerini

Son olarak dresin efekleri var ise Media/server_dep/ charactervisualchange.txt ve skilleffect.text Kısımlarını Eksiksiz geçirmeniz gerekmekte Aklıma gelenler Dress Hakkında bukadar
Toplu şekilde dress ekleyeceğim bir konu var mı baktım da bulamadım varsa da ben göremedim sanırım

Oyla 0
Bu Konu üzerindeki sorunların çözüme kavuştumu ?
Söylediğiniz gibi gm speed yerine gm skill eklenmesini deneyeceğim çözüldü olarak konu başlığını değiştirebilirsiniz varsa toplu dress ekleme konusu onu paylaşırsanız sevinirim yoksa da araştırmaya devam ederim

Oyla 0
Söylediğiniz gibi gm speed yerine gm skill eklenmesini deneyeceğim çözüldü olarak konu başlığını değiştirebilirsiniz varsa toplu dress ekleme konusu onu paylaşırsanız sevinirim yoksa da araştırmaya devam ederim
Arviş olarak parça parça birden fazla paylaşılmış konular var forumda arama kısmından veya paylaşımlardan bulabilirsin örnek olarak

Oyla 0
Geri
Üst Alt