Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü GODBLESS SKILLEFECT YERLEŞİMİ

22-24-26-27-28-29-30-31-32-33-34 Bu numaralardaki efecti kullaninca Donuyor kaliyor silahida gozukmuyor ama efectler sorunsuz gozukuyor digerleride sorunsuz calisiyor neden yapabilir fikri olan :)

Silah konusu bunla ilgili bişey değil onun için senin daha önce yapmış olduğun bir hata şuanda gözüktüğünde şimdi bunla olduğunu düşünüyorsun.
Bunla ilgili yeni konu aç asıl sorunun düzeltilmiştir.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
wing efectle ilgili silahsal hata yok eklediklerimin bi hatasi var ama onu cozmeye calisiyorum skilefecti eklemeden test ettim yine donup kaliyor skillefectle alakali degil ozaman hata refskilllerde bi inceleyim o soyledigim numaralari basinca char donup kaliyor olay bu yani :)

SORUNU COZDUM ARKADASLAR YORUM ATAN ARKADASLARA TESEKKUR EDERIM dikkatli eklemeyince illaki bi hata oluyor detaylı inceledim gözden kacırdıgım hata refskill tablosundakı skıllerın group ıdlerı dıger ıdlerle cakısması sorunumu cozdum boyle bı hata yasayan varsa ıdlerın cakısmasına cok dıkkat etsınler ..

Geri
Üst Alt