Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Godsend Skill

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zohan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zohan

.
Türk Lirası
0.00₺
Biliyorum bu konuyu buraya 3.kez açışım ama sorunum hala devam ediyor :(

Buraya eklediğim skillerden birini veya hepsini aktif edince direk gameserver da overlap hatası alıyorum diğer skiller sorunsuzca çalışıyor ama bunlardaki skıntı ne olabilir ? bir arkadaşımızın verdiği skilleri denedim onda da aynı yarısı çalışıyor diğerleri gameserver da overlap hatasına neden oluyor.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

ne yaptıysam crash alıyorum cozemedım starta basınca bendede gıdıyor oyun db to media kullanmadım id cakısmasıda yok herşey sorunsuz gibi ama sorunlu :D

Oyla 0
1snde basılıyor sanırım partiles vardı efectlerı olması lazım ekleyebılsem gösterirdim :D ama ekleyemedım yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim yine problem ekleyemeyeceğim sanırım bu gidişle :D pes etmeme ramak kaldı

SRO[2020-10-22 08-25-39]_10.jpg

Oyla 0
ASSERT("slot->dwGroupID == dwGroupID"), 177 Bu hatayı alanlar _RefSkill tablosundaki GroupID kısmını kontrol etsinler hatanın sebebı burdaki groupidnin doğru olmamasından kaynaklanıyor

Oyla 0