Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Guard önerisi hk.

@0x29 2kelimende debitsrodan bahsetmişsin DebitSro120 Cap son oyunun birebir aynısı bende var bilgin olsun ne eksik ne fazla = Aynısı eğer bunu bilen birisi isen aradığın bendedir.
Aslında son halini pek beğendiğim ve sürdürülebilir olduğu söylenemez. Biraz daha ekstralı ancak cacık olmayacak şekilde kafamda kurguladım. Müsait olduğumda bir konu başlığı açacağım bu proje ile ilgili. Teklifin için teşekkür ederim, eğer gerçekten temiz dosyalar var ise linkini alabilirim.
Temiz dosya demişken, pk dosyalarında işime yaramayan ne varsa kaldırıp (2-12 dg, question item vb.) oyun dosyalarını da biraz hafifletmek istiyorum. Bu konu da tavsiyeniz var ise almak isterim.

exe programları ile kaldırabilirsin bendeki PK lar full+full haliyle boyutu yüksek.

KguardEDGE 'yi tavsiye ederim oldukça kullanışlı ve kapsamlı bir guard (Free) 100 user limit hediyelidir.
Paket yükseltmelerini istediğin oyuncu sayısına göre arttırabilirsin diğer guardların çalışma protokollerinden hem daha iyi hem daha verimlidir.
Tavsiye ediyorum başlangıç için

Geri
Üst Alt