Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Guard Önerisi

SaltanatNaibi

VSRO / SQL Server / PK2 Edit / Cyber Security /
.
.
Web sitesi
hepsimi.net
Türk Lirası
0.00₺
S.a Arkadaşlar Guard Önerebilecek Varmı Yeni Çıkmış Exploitleri Fixleyecek Bir Guard --- Gameserver Exploit Vs .

Ücretli en iyisi şimdilik F8 diyebilirim,
Ücretsiz en iyisi de şuanda bence Athena guard'dır. Stabilliğini her ne kadar test etmemişte olsak PC Limit ve Event sistemleri, kısıtlama sistemleriyle diğer ücretsiz guardlara fark atar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu sayfada F8 ve Paketlere göre Özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Ücretli en iyisi şimdilik F8 diyebilirim,
Ücretsiz en iyisi de şuanda bence Athena guard'dır. Stabilliğini her ne kadar test etmemişte olsak PC Limit ve Event sistemleri, kısıtlama sistemleriyle diğer ücretsiz guardlara fark atar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu sayfada F8 ve Paketlere göre Özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Athena Guard DB'yi şişiriyor diyorlar böyle birşey Oluyormu

Olabilir,kullanmadım kullanan bir arkadaşım Shard kızarma sorunu yaşadı buda dediğiniz gibi bir yerden sonra veri şişmesinden kaynaklanıyor.

Bir ara fırsatım olduğunda guard proclarını inceleyeceğim. Onun dışında önerebileceğim pek fazla guard yok.

KGuard tarzı bir programı kullanabilirsiniz fakat pekte güvenli olmayacaktır. KGuard için neferoyun veya Ömer Çolak ile görüşebilirsiniz.

En son 70TL/Ay ücret ile ücretli guard sağlıyordu. Buda işinizi görebilecektir diye düşünüyorum. F8 pahalı gelecektir.

Eğer ki 1k+ Oyuncudan emin değilseniz pekte masrafları çıkarabilirsiniz diyemem F8 ile.

Geri
Üst Alt