Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Hamachi Server Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eymen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eymen

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar bi kaçkez kendi bilgisayarıma vsro kurdum kaldırdım şimdi Hamachi ile kurmak ve en fazla 4 arkadaş oynamak istiyoruz internette pek fazla açıklayıcı video yok veya ben bulamadım siz tecrübeli arkadaşlardan varsa görsel veya yönlendirme yolu ile yardım rica etmek istedim cevaplarınız için çok teşekkürler şimdiden.

127.0.0.1 yerine hamachi ıp sini gireceksiniz cert ve server ve clentte hamachi ıpde modeme port açmadan baglantı sağlana biliyor
ve arkadaşların sendeki clent ile aynı olması daha iyidir senin hamachi ıp sini kendi clentlerine girmeleri gerekiyor ileride edit yaptıgında onlarda server pathc update geldiginde otomatik güncelliyor

Oyla 0
suan burda olan online biri varmı bana göstericek pcmde arkadaslar sizin destekleriniz olmasa hiçbişi yapamazdım tüm destek olan arkadaslara kurulumda vs yorumda hepinizin mert ellerinde sıkar canı gonülden teşekür ederim..

Oyla 0
Geri
Üst Alt