Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Harita kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Protech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Protech

Database Editör
.
Türk Lirası
8.25₺
Merhabalar kolay gelsin 110 cap bir db ve client üzerinden 110 cap i 80 cap e ceviriyorum harita ayarlarında sorun yasıyorum tablodan açık kalması ve kalmaması gereken yerleri ayarlıyorum fakat gameserver ve shardmanager i resetliyip girdiğimde teleporttaki seçenekler ve haritadaki bölümler hala açık kalıyor sorun tam olarak nereden kaynaklı oluyor anlamadım Ekran Alıntısı.PNG11.PNG

Teleport Ve teleport link kapatman gereken yerin linkini bul servicesini 0 yap mediaya ımportla boylece ısınlanma yerının ısmıde gıtmıs olucaktır erısım olmayacaktır

Oyla 0
Bu Media görünümüdür teleport tan o yazıyı kaldırmak için textobj veya zonename olması gerek Kaldırmak istediğin yazıları Notepad ile aç ve alex. Vb neyse yaz başındaki 1 yazısına 0 yap

Oyla 0
ilginiz için teşekkürler reftelelink ten de kapatmamız gerekiyormuş yardımlarınız için teşekkürler soru çözülmüştür.

Oyla 0
Bağlanıp Refteleport ve RefTeleLink tablolarının işleyişini gösterdim.
Çözüm: RefTeleLink üzerinde istenmeyen bölgelere linklenmiş satırların Id'leri sıfır yapılarak tablo çıktısı patch edildi. Ayrıca 80cap'e göre harita eklendi. @AleriyaSama

Oyla 0
Geri
Üst Alt