Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Yeni bir harita(PETRA) eklendiğinde crash hatası

Hades

.
.
Türk Lirası
5.00₺
Oyuna baghdad haritalarını moblarını vs. sorunsuz bir şekilde yükledim ve çalıştırdım fakat iş dungeon haritalarına geldiğinde sorun yaşıyorum. örneğin Petra haritasını aktif edip içine ışınlandığımda karşıma çıkan sorun resimdeki gibi(bunu daha önce çözdüm ama şuan hatırlamıyorum). Varsayalım oyuna girme sorununu çözdüm bu seferde petra haritasına girdiğimde farklı bir Regiona geçtiğimde clientless oluyor oluşan Dump dosyasında herhangi birşey yazmıyor ayrıca Game Server'dada herhangi bir error mesajı vermiyor. (Isro data particles kullanmama rağmen bu sorunu yaşıyorum) bilen biri veya fikri olan birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler ❤️

1693860280792.png

EDİT:
Oyuna girdim fakat dediğim gibi region değiştirdiğimde oyundan atıyor petranın belirli bölgelerinde sorun yok;

SRO[2023-09-05 14-15-14]_04.jpg
Mavi renk ile taradığım kısma geçtiğimde direk crash oluyor Dump dosyasında herhangi birşey yok!

SRO[2023-09-05 14-14-42]_84.jpg

Çözüm
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim Media.pk2'de eventzonedata.txt'ya _RefEventZone'ye eklediğim verileri eklemediğim için, oyunda petra haritasına girdiğimde (fark ettiyseniz hep kapı önleri) client crash oluyor ve dump dosyasında herhangi birşey yazmıyordu. text dosyasına ekledikten sonra sorun tamamen çözüldü. (olan benim eski database'ye oldu ama neyse en azından öğrenmiş olduk 😂 )
_RefRegion Girdilerinin hatalı olduğunu düşünüyorum. Bu sorun Baghdatın Yanan ağaç bölgesindede mevcuttu _RefRegion'nun Petra Girdilerini
Silip Bunları ekler misin.

Birde öyle deneyelim

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Oyla 0
O mapın çalıştığı bir data ile seninkini değiştirip denedinmi denemişsindir ama sormak istedim

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Herşeyi denedim 😄
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hangi database kullanıyorsun? forumda olan clean databaselerden bahsediyorum üstüne ekledim dedin ya hangi database üstüne ekledin. çünkü sıfırdan kullandığım database yeniden ekledim sadece petrayı ve sonuç yine hüsran. acaba diyorum clientte bir sorunmu var. çünkü gameserverda bi sorun yok.

Oyla 0
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim Media.pk2'de eventzonedata.txt'ya _RefEventZone'ye eklediğim verileri eklemediğim için, oyunda petra haritasına girdiğimde (fark ettiyseniz hep kapı önleri) client crash oluyor ve dump dosyasında herhangi birşey yazmıyordu. text dosyasına ekledikten sonra sorun tamamen çözüldü. (olan benim eski database'ye oldu ama neyse en azından öğrenmiş olduk 😂 )

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt