Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Harita üzerinde mause ile işaretliğim kısıma getirince yazı çıkması gerekiyor fakat bu yazılar sadece dungeonlarda çıkıyor bunun hakkında yardım lazım. Olay worldmaplocalinfo.txt içeriğinde bitiyor ama çözemedim
Textzonename sadece minimap kısmanda yazan region isimleri gösterir ve haritaya ışınlandığınızda karşınıza 2-3 saniyeliğine çıkan yazıların bulunduğu düzenlendiği txt dosyası
Dungeonlarda xyz farklı işliyor ona bakarsak ? Bunu tam çözemedim worldmap 0 yani jangan dw karakoram gösteren tüm haritalarda /frame ile xy çıkıyor ama dungeondaki xyz ile /frame xyz eşleşme sağlamıyor bunu çözemedim tam olarak
Dungeonlarda xyz farklı işliyor ona bakarsak ? Bunu tam çözemedim worldmap 0 yani jangan dw karakoram gösteren tüm haritalarda /frame ile xy çıkıyor ama dungeondaki xyz ile /frame xyz eşleşme sağlamıyor bunu çözemedim tam olarak
Peki onu anladım ama bu enteri mapte icon üstüne gelince yazı çıkmıyorken regional mapte yazı çıkıyor ben bunu çözmeye çalışıyorum. Aynı veriler ile isroda bu dediğim çalışıyor oyuna girip denedim
Peki onu anladım ama bu enteri mapte icon üstüne gelince yazı çıkmıyorken regional mapte yazı çıkıyor ben bunu çözmeye çalışıyorum. Aynı veriler ile isroda bu dediğim çalışıyor oyuna girip denedim
dedimya kardesım o regıon ustundekı yazılar SN ıle baslayanlar texdataobje dosyasındna cekıyor alta yenı bır uzantı ac ısımlendır texdataobj de sonra o dedıgın wordmapdaki sn yazan yeri texdataobjdekı ısım ıle aynı sekılde degıstır sorunun kalmayackatır