Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Heavenly Chain Serisi Skill Effect.txt

Tüm girdilerim, bunlarla aynı. Belki paramlar farklıdır, gözden kaçan detay vardır dedim bunları ekledim, sonuç halen daha aynı. :D

Oyla 0
Tüm girdilerim, bunlarla aynı. Belki paramlar farklıdır, gözden kaçan detay vardır dedim bunları ekledim, sonuç halen daha aynı. :D
Mesajlari okudumda sikill sorunun var galiba. Bazi sikill efec texleri ekleme yapsan dahi kabul etmiyor. Ornek olarak sikillerin düzgün olduğu bi oyundan sikill efec texi al kendininkini yedekle. Baska serverden aldigini dene.

Oyla 0
Mesajlari okudumda sikill sorunun var galiba. Bazi sikill efec texleri ekleme yapsan dahi kabul etmiyor. Ornek olarak sikillerin düzgün olduğu bi oyundan sikill efec texi al kendininkini yedekle. Baska serverden aldigini dene.
Denedim, tüm veriler aynı olmasına rağmen sorun devam ediyor.
Uğraşmayı bıraktım.

Oyla 0
Denedim, tüm veriler aynı olmasına rağmen sorun devam ediyor.
Uğraşmayı bıraktım.
nasıl bi sorun yaşıyorsun video çeksen keşke :D
3 komboyu tamamlayıp duruyormu ne yapıyor göstersen 1 dklık video çekip videoda bi yazıda eklesen mesela bu saniyeden sonra başlıyor gibi okla göstersen :D o uzun süredir video çekmiyorsun hazır sro ile alakalı :D

Oyla 0
nasıl bi sorun yaşıyorsun video çeksen keşke :D
3 komboyu tamamlayıp duruyormu ne yapıyor göstersen 1 dklık video çekip videoda bi yazıda eklesen mesela bu saniyeden sonra başlıyor gibi okla göstersen :D o uzun süredir video çekmiyorsun hazır sro ile alakalı :D

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0